SLOWOODLIFE_razstava_bivanje_z_lesom_Kamnik

Pričetek razstave Bivanje z lesom v Kamniku

Tudi v nakupovalnih centrih Supernova veliko truda vlagajo v trajnostni razvoj poleg tega zadnja leta opažajo vse večjo osveščenost prebivalstva glede trajnostnega bivanja, predvsem pri mlajši populaciji. Vse več njihovih centrov je zasnovanih z obilico naravne svetlobe in naravnih materialov ter pokritih s sončnimi elektrarnami. Že več kot desetletje striktno upoštevajo ločevanje odpadkov, skrbijo za redne linije lokalnega avtobusnega prevoza in spodbujajo uporabo koles, njihova težnja k smotrni rabi energije pa se kaže skozi vlaganja v tehnično modernizacijo opreme.

Organizator

Kraj dogodka

Pričetek razstave Bivanje z lesom v Kamniku

Razstava Bivanje z lesom – SLOWOODLIFE na najvidnejših mestih po Sloveniji širi zavest o prednostih bivanja z lesom, kakovostni leseni gradnji in dizajnu iz lesa. Na razstavi predstavljamo najkakovostnejše slovenske ponudnike lesene gradnje, pohištva in izdelkov iz lesa ter turizma v lesu.

Razstava prispeva k prepoznavanju lesa kot gradbenega in dizajnerskega materiala, ki daje priložnost za izdelavo tako hiš iz lesa, kot estetsko dovršenega pohištva oziroma opreme za delo in bivanje. Spodbuja pozitivni odnos do lesa, popularizira kulturo gradnje in rabe lesa ter omogoča kakovostnim proizvajalcem, arhitektom, ponudnikom, oblikovalcem in projektantom, da predstavijo svoje reference širši javnosti. (Foto: SLOWOODLIFE)

Več o razstavi Bivanje z lesom: Tukaj

Kako do dogodka