SLOWOODLIFE_razstava_bivanje_z_lesom_Celje

Pričetek razstave Bivanje z lesom v Celju

CITYCENTER CELJE je z več kot 90 prodajalnami in 9 gostinskimi lokali največje nakupovalno središče v Celju in okolici ter drugo največje v severovzhodni Sloveniji in je vse od odprtja leta 2006 številka ena v regiji. Odlično počutje obiskovalcev ustvarja bogata in pestra ponudba v prodajalnah, mirno in urejeno nakupovalno okolje, dostopna in prostorna parkirna hiša, prijazne storitve, varnost in nepozabne dogodke.

Organizator

Kraj dogodka

Pričetek razstave Bivanje z lesom v Celju

Razstava Bivanje z lesom – SLOWOODLIFE na najvidnejših mestih po Sloveniji širi zavest o prednostih bivanja z lesom, kakovostni leseni gradnji in dizajnu iz lesa. Na razstavi predstavljamo najkakovostnejše slovenske ponudnike lesene gradnje, pohištva in izdelkov iz lesa ter turizma v lesu.
Vseslovenski road-show dogodek predstavlja izbor kakovostnih lesenih produktov in objektov, postavljenih v različnih geografskih in ekonomskih okoljih; poleg arhitekturne in vsebinske zasnove stanovanjskih, javnih, poslovnih in turističnih objektov, namenja prostor in dialog dizajnerski leseni opremi prostorov, pohištvu in projektom v lesu. Razstava je večjezična, s slovenskimi, angleškimi in nemškimi vsebinskimi opisi. (Foto: SLOWOODLIFE)

Več o razstavi Bivanje z lesom: Tukaj

Kako do dogodka