SLOWOODLIFE_Revija_Bivanje_z_lesom (1)

VODILNI KREATOR

ODLIČNIH ZGODB ZELENIH TEHNOLOGIJ IN BIVALNIH REŠITEV V LESU

POSEBNA ZAVZETOST ZA PLANETU PRIJAZNO IZVEDBO -

REVIJA JE TISKANA NA 100 % BIORAZGRADLJIVEM BREZLESNEM PAPIRJU – CERTIFIKAT FSC®

Dinamika izhajanja revije Bivanje z lesom: 1 x letno

Število strani:
100 do 120

Struktura bralcev: končni kupci, investitorji, arhitekturni biroji in lastniki podjetij s trajnostnim konceptom poslovanja.

Instagram:
slowoodlife_

Facebook:
Slowoodlife

You Tube:
Slowoodlife

O REVIJI

BIVANJE Z LESOM

SLOWOODLIFE_Revija_Bivanje_z_lesom (2)

KAJ

UVRŠČAMO V NAŠO REVIJO IN ZAKAJ JE TO POMEMBNO

Osrednja vsebina je velikoformatna predstavitev sodobno zasnovanih HIŠ, INTERIERJEV, TURISTIČNIH DESTINACIJ V LESU, POHIŠTVA IN IZDELKOV IZ LESA ter ponudnikov izdelkov in storitev, obogatena z EKSKLUZIVNIMI INTERVJUJI, v katerih nam sogovorniki zaupajo svoj pogled na uporabo lesa tako na poslovnih kot povsem osebnih področjih svojega delovanja.
Z izjemnim naborom VISOKOKAKOVOSTNIH FOTOGRAFIJ NOTRANJEGA IN ZUNANJEGA DIZAJNA, ki prikazujejo najnovejše smernice bivanja, tehnologije in arhitekture, se posvečamo našemu poslanstvu: LJUBEZNI DO LJUDI IN BIVALNEGA OKOLJA, IZPOVEDANI V LESU.

ZAKAJ

RESNIČNO UŽIVAMO, KO POČNEMO, KAR POČNEMO

Sodobni čas nas postavlja pred nove izzive, z razvojem tehnologije in znanosti pa nam omogoča vedno nove metode uporabe lesa, tega okolju najbolj prijaznega in obnovljivega materiala. Zato Z NAJVEČJIM ZADOVOLJSTVOM SODELUJEMO S TISTIMI PODJETJI, KI USTVARJAJO TRG LESENIH IN OSTALIH PROIZVODOV POVEZANIH Z VIŠJO BIVANJSKO KULTURO SODOBNEGA UPORABNIKA. V povezovanju s podjetji, inštitucijami in strokovnjaki iz znanstvenih krogov želimo dodati kamenček v mozaiku trajnostnega razvoja in prepoznavanju kakovostne lesene gradnje in pomena lesa kot dobrine.

KAKO

KAKŠNA JE IZVEDBA NAŠE REVIJE IN V ČEM JE POSEBNA

Nadpovprečnega ni nikoli preveč, zato je izvedba NAŠE REVIJE V VELIKEM FORMATU (250 mm x 322 mm). Ker izkazujemo posebno zavzetost planetu prijazni izvedbi, tiskamo našo revijo na 100 % BIORAZGRADLJIV PAPIR (certifikat FSC®). Posebna je tudi struktura naših bralcev. Mednje spadajo poleg KONČNIH KUPCEV, INVESTITORJEV IN LASTNIKOV PODJETIJ tudi ARHITEKTURNI BIROJI in podjetja, ki ustvarjajo ponudbo TRAJNOSTNIH PRODUKTOV, NAPREDNI DIZAJN in NOTRANJO OPREMO.
Število strani je med 100 in 120. Revija izhaja enkrat letno.

KJE

NAS NAJDETE: 3 DEJSTVA O DISTRIBUCIJI IN DOSEGU, KI JIH ENOSTAVNO MORATE POZNATI

1. Revijo prejmejo osebno po pošti naši VIP PREJEMNIKI – direktorji in vodilni uveljavljenih podjetij in inštitucij v Sloveniji. Nabor naših izbranih prejemnikov redno dopolnjujemo; marca 2023 smo revijo poslali na 840 naslovov.
2. Edicija je v REDNI PRODAJI po vsej Sloveniji (zasebne trafike, kioski DELO in 3dva, knjigarne, hipermarketi Mercator, bencinski servisi OMV in MOL, izbrani saloni pohištva ter kavarne in lokali z image konceptom).
3. Vsebine objavljene v reviji objavljamo v naših E.NOVICAH z izjemnim dosegom v slovenskem prostoru: v naši bazi prejemnikov je že 85.670 naslovnikov.

Zavedamo se, da so lesene stavbe in oprema iz lesa in ostalih planetu prijaznih materialov ZGOVOREN POKAZATELJ EKOLOŠKE NARAVNANOSTI DRUŽBE, USMERJENE V TRAJNOSTNI RAZVOJ. Tudi to je razlog, da poveličujemo uspešne projekte zelene arhitekture, ki vnašajo v bivalno okolje naravo oziroma pripomorejo k temu, da narava ostane naravi.

3 ODLIČNI RAZLOGI

ZA SODELOVANJE Z NAMI:

Edicija je ob izidu na voljo v vseh zasebnih trafikah, kioskih podjetja Delo in 3 dva, knjigarnah, hipermarketih Mercator, bencinskih servisih OMV in MOL ter izbranih salonih pohištva ter kavarnah in lokalih z image konceptom po vsej Sloveniji.

VIP PREJEMNIKI: Revijo prejmejo osebno po pošti direktorji in komercialisti uveljavljenih podjetij v Sloveniji (seznam VIP prejemnikov se redno dopolnjuje; marec 2023 * 840 prejemnikov)

E-NOVICE: Vsebine objavljene v reviji se ob podpori objav na socialnih omrežjih objavljajo v E-novicah, ki vsebujejo povezave/linke na spletne strani posameznih nosilcev vsebin e-novic. Baza prejemnikov: 85.670 naslovnikov.

NAJNOVEJŠE SMERNICE BIVANJA,

TEHNOLOGIJE IN ARHITEKTURE

TOP TRENDI
IDEJE IN NAVDIH
NASVETI
OPREMA
VRHUNSKO OBLIKOVANJE INTERIERJEV
ZANIMIVOSTI
INTERVJUJI

Liljana Vogrinec

izvršna urednica, direktorica

Dušan Waldhütter

odgovorni urednik, direktor

Robert Vogrinec

umetniški vodja, multimedija

Bernarda Bogdan

skrbnica produkcije E-novic

Simona Jakovac

grafična urednica

Gašper Waldhütter

skrbnik socialnih omrežij

XXL FORMAT

250 mm x 322 mm

SLOWOODLIFE_NAslovica_marec_2023

IZ VSEBINE ZADNJE REVIJE …

Naš kreativni izziv je izražanje vsebin, ki kličejo po uglasitvi posameznika s sabo in naravo.
Pri tem nam LES predstavlja najmočnejšo začimbo v času in prostoru. Uživajte z nami!