SLOWOODLIFE_razstava_bivanje_z_lesom_Aleja

Pričetek razstave Bivanje z lesom v Ljubljani

Z našo razstavo Bivanje z lesom zdaj že tradicionalno na začetku aktivne jeseni gostujemo v najnovejšem ljubljanskem nakupovalnem središču, v Aleji, kjer se na 32.000 kvadratnih metrih najemnih površin nahaja kar 80 trgovin in lokalov. Tako kot znajo tukaj s tem okoljem pričarati svojim obiskovalcem odlično izkušnjo nakupovanja, tudi naša razstava Bivanje z lesom, predstavlja produkte in proizvajalce, ki nam lahko osmislijo kar najbolj kakovostno bivalno izkušnjo.

Organizator

Kraj dogodka

Pričetek razstave Bivanje z lesom v Ljubljani

Razstava Bivanje z lesom – SLOWOODLIFE na najvidnejših mestih po Sloveniji širi zavest o prednostih bivanja z lesom, kakovostni leseni gradnji in dizajnu iz lesa. Na razstavi predstavljamo najkakovostnejše slovenske ponudnike lesene gradnje, pohištva in izdelkov iz lesa ter turizma v lesu.

Vseslovenski road-show dogodek predstavlja izbor kakovostnih lesenih produktov in objektov, postavljenih v različnih geografskih in ekonomskih okoljih; poleg arhitekturne in vsebinske zasnove stanovanjskih, javnih, poslovnih in turističnih objektov, namenja prostor in dialog dizajnerski leseni opremi prostorov, pohištvu in projektom v lesu. Razstava je večjezična, s slovenskimi, angleškimi in nemškimi vsebinskimi opisi. (Foto: SLOWOODLIFE)

Več o razstavi Bivanje z lesom: Tukaj

Kako do dogodka