SLOWOODLIFE_razstava_bivanje_z_lesom_Kranj

Pričetek razstave Bivanje z lesom v Kranju

SUPERNOVA Qlandia Kranj že tradicionalno gosti našo razstavo Bivanje z lesom SLOWOODLIFE, za katero je veliko zanimanje obiskovalcev tega nakupovalnega centra. Kot pravi centermanagerka Meta Ahačič so mnogi med njimi že poiskali predstavljene izvajalce in svoje življenjske želje uresničili z njihovimi produkti.

Organizator

Kraj dogodka

Pričetek razstave Bivanje z lesom v Kranju

Razstava Bivanje z lesom – SLOWOODLIFE na najvidnejših mestih po Sloveniji širi zavest o prednostih bivanja z lesom, kakovostni leseni gradnji in dizajnu iz lesa. Na razstavi predstavljamo najkakovostnejše slovenske ponudnike lesene gradnje, pohištva in izdelkov iz lesa ter turizma v lesu.

Razstava prispeva k prepoznavanju lesa kot gradbenega in dizajnerskega materiala, ki daje priložnost za izdelavo tako hiš iz lesa, kot estetsko dovršenega pohištva oziroma opreme za delo in bivanje. Spodbuja pozitivni odnos do lesa, popularizira kulturo gradnje in rabe lesa ter omogoča kakovostnim proizvajalcem, arhitektom, ponudnikom, oblikovalcem in projektantom, da predstavijo svoje reference širši javnosti. (Foto: SLOWOODLIFE)

Več o razstavi Bivanje z lesom: Tukaj

Kako do dogodka