SLOWOODLIFE_JELOVICA_on_TOUR

Vabljeni na edinstveni dogodek »JELOVICA on TOUR«

Želite hiše Jelovica spoznati v živo? Idealna priložnost se ponuja v soboto, 30. septembra, na dogodku »JELOVICA on TOUR«!

Organizator

Kraj dogodka

Vabljeni na edinstveni dogodek »JELOVICA on TOUR«

“Spoznajte celoten proces montažne gradnje in dovršen življenjski prostor. Spoznajte nas!” vabijo pri Jelovici, mednarodno priznanem proizvajalcu lesenih hiš z več kot 80 let tradicije, znanja in izkušenj. Na njihovem enodnevnem dogodku »JELOVICA on TOUR« bodo obiskovalce popeljali skozi svojo proizvodnjo in proces gradnje in odgovorili na vsa vprašanja in dileme. Predstavitev bo potekala na treh lokacijah, kjer bodo poleg proizvodnega procesa predstavili še dve hiši in obiskovalcem omogočili, da pridobijo celostno izkušnjo. Skozi pogovore z njihovimi strokovnjaki bodo na voljo informacije o procesu pridobivanja gradbenega dovoljenja, o poteku gradnje in izboru trajnostnih materialov ter o gradnji skoraj nič-energijske hiše.

1. Proizvodnja – Jelovica Hiše v Preddvoru
Strokovnjaki vas bodo popeljali skozi proizvodnjo, spoznali boste celoten proces in način gradnje montažne hiše.

2. Hiša v gradnji: »AH 142« v Šenčurju
Ogledali si boste sodobno leseno hišo v fazi gradnje. Dinamična in brezčasna arhitektura hiše je prilagojena aktivnemu načinu bivanja sodobnega časa. Gre za skoraj- 0 energijsko hišo, enostavno za uporabo, z veliko bivalnega ugodja, ki navduši vsakogar.
P: kuhinja z jedilnico, bivalni del, shramba, WC, utility
M: spalnica, 2 sobi, garderobna soba in prostorna kopalnica

SLOWOODLIFE_JELOVICA_ON_TOUR (1)

3. Hiša Trend 151+ v okolici Kranja
Očarljiva, že vseljena lesena hiša sodobnih oblik ponuja odlično bivanje v dveh etažah in na delno pokriti terasi. Hiša je prostorna, z dobro razporejenimi prostori. Prostori so zaradi veliko steklenih površin svetli. Bivalni del je odprt, odlično povezan s kuhinjo in jedilnico, kjer velike steklene površine ponujajo čudovite poglede na bližnji gozd. Hišo brez napuščev krasi lesena fasada, ob hiši je stilno umeščena še lopa in nadstrešek za avtomobile. Energijsko učinkovita gradnja z lesom zagotavlja majhno porabo energije za ogrevanje.
P: kuhinja z jedilnico, bivalni del, kabinet, shramba, wc, vhodna veža z garderobo
M: spalnica z garderobo, družinska kopalnica, dve sobi

SLOWOODLIFE_JELOVICA_ON_TOUR (3)

KJE IN KAKO NA »JELOVICA on TOUR«

Dogodek bo v soboto, 30. septembra, z dopoldanskim terminom med 10. in 13. uro ter popoldanskim med 15. in 18. uro na lokacijah Preddvor – Šenčur – Kranj – Preddvor. Za prevoz od ene do druge lokacije bodo poskrbeli pri Jelovici.
Udeležba je brezplačna, prijava na dogodek, ki bo trajal cca. 3 ure, pa je obvezna. Po prijavi vam bodo poslali potrditev in več informacij z opisom poti.

Prijavite se lahko tukaj.
Dodatne informacije pa pridobite po e-pošti marketing.hise@jelovica.si ali po telefonu 04 2750 324.

Kako do dogodka