7. Trajnostna konferenca GBC Slovenija – Trajnostne gradbene rešitve za stavbe prihodnost

V koncu septembra GBC Slovenija organizirajo že 7. Trajnostno konferenco na temo “trajnostne gradbene rešitve za stavbe prihodnosti”. Pridružite se jim na Dimičevi ulici 12, v Ljubljani in prisluhnite strokovnjakom iz stroke. Veseli bodo vaše družbe!

Organizator

Kraj dogodka

7. Trajnostna konferenca GBC Slovenija – Trajnostne gradbene rešitve za stavbe prihodnost

Slovensko združenje za trajnostno gradnjo GBC Slovenija bo v sredo, 27. septembra, organiziralo konferenco, katere osrednja tema so trajnostne gradbene rešitve za stavbe prihodnosti. Izobraževanje, namenjeno vsem zainteresiranim deležnikom iz gradbenega sektorja, bo po programu potekalo med 9.00 in 14.30 uro v predavalnici v prostorih ZAG-a , Dimičeva ulica 12, 1000 Ljubljana. Projektantom in arhitektom iz vrst IZS in ZAPS bosta zbornici za strokovno izpopolnjevanje dodelili kreditne točke.

Dogodek, ki ga bo kot predsednik UO GBC Slovenija povezoval dr. Iztok Kamenski, bodo s predavanji na temo trajnostnih rešitev v gradbenem sektorju soustvarjali predstavniki članic GBC Slovenija ZAG,JUB, Wienerberger Slovenija,KNAUF Insulation,Xella,Leskovec, URSA, Eutrip,ALU KÖNIG STAHL. Pridružila se bodo tudi druga slovenska trajnostna podjetja Kronoterm, M Sora …

Število udeležencev seminarja je omejeno na 100, zato vam svetujemo čimprejšnjo prijavo.

Vljudno vabljeni k udeležbi!

Kako do dogodka