SLOWOODLIFE_lumar_odprta_vrata

Dan odprtih vrat Lumar

V Lumarju v okviru Lumar Zero Emission Tour pripravljajo prvi pomladni dan odprtih vrat. Na ogled bo izjemno priljubljena in funkcionalno zasnovana pritlična skoraj nič-energijska hiša Lumar Terra-V 158. Hiša, ki so jo v Lumarjevem arhitekturnem biroju individualno prilagodili željam in potrebam lastnikov, je lahko tudi z ravno in enokapno streho. Z vgrajeno sončno elektrarno proizvede hiša več električne energije, kot je potrebuje za svoje delovanje. Hiša bo na ogled 6. aprila, med 10.00 in 16.00 uro, v Šoštanju.

Organizator

Kraj dogodka

Dan odprtih vrat Lumar

O PRITLIČNI HIŠI TERRA V-158

Hiša Lumar Terra-V 158 združuje sodoben dizajn, funkcionalnost in povezanost z naravo. Notranjost hiše odlikujejo premišljeno zasnovani prostori, ki omogočajo udobno in kakovostno življenje za celotno družino.

Glavni poudarek hiše Lumar Terra je na tesni povezavi med notranjim bivalnim prostorom in zunanjim okoljem. Velike steklene površine zagotavljajo obilo naravne svetlobe in neposreden pogled na okolico, medtem ko prostorna terasa postaja podaljšek dnevnega prostora, kjer se družina lahko sprosti in uživa v vseh letnih časih.

Zasnovana z odprtim in funkcionalnim tlorisom omogoča jasno ločevanje med bivalnimi in spalnimi prostori, kar zagotavlja ustrezno mero zasebnosti in udobja za vse družinske člane. S svojim sodobnim pristopom k arhitekturi ter poudarkom na funkcionalnosti na enem nivoju, je hiša Lumar Terra popoln dom za vse, ki cenijo kakovostno bivanje in želijo živeti v harmoniji z naravo.

SLOWOODLIFE_lumar_odprta_vrata

Kako do dogodka