SLOWOODLIFE_DAN_ODPRTIH_VRAT_JELOVICA

Dan odprtih vrat Jelovica hiše

Si želite ogledati sodobno, individualno zasnovano hišo, ki ponuja udobje, energijsko varčnost in navdihujoče bivanje? Jelovica vas vabi na dan odprtih vrat hiše AH 142, ki bo v soboto, 6. aprila 2024, od 10. do 16. ure v okolici Šenčurja.

Organizator

Kraj dogodka

Dan odprtih vrat Jelovica hiše

Sodobno zasnovana montažna lesena hiša se v prav vsakem detajlu prilagaja sodobnemu načinu bivanja. Svetli bivalni prostori so harmonično povezani za preživljanje skupnega prostega časa družine. Bivalni prostor z jedilnico in kuhinjo je neposredno povezan s prostorno teraso. Stropi v pritličju, ki segajo 270 centimetrov visoko, ustvarjajo veličasten in prostoren ambient. Premišljeno zasnovana mansarda očara z dvema otroškima sobama, spalnico z garderobno sobo in prostorno družinsko kopalnico.

Arhitekturne posebnosti individualno zasnovane hiše pa se ne zaključijo z dovršenostjo notranjih prostorov. Hiša AH 142 očara tudi z edinstveno zunanjo podobo. Razgibanost zunanjega videza ji podarja prostoren nadstrešek, ki se razprostira po celotni dolžini hiše in se nadaljuje nad vhod. Pika na i je lesena fasada, ki očara prav vsakogar. Izdelana je iz termično obdelanega lesa, ki ga odlikuje izjemna obstojnost in čudovit videz.

Več informacij po e-pošti marketing.hise@jelovica.si ali po telefonu 04 2750 324.

Prijava na dan odprtih vrat: TUKAJ

Kako do dogodka