EnglishSlovenian
SLOWOODLIFE AWARDS

9. 1. 2022

Slovenija

ADDID PLUS

Skozi naše poslanstvo, v okviru katerega širimo zavedanje o uporabi lesa v vsakdanjem življenju, smo izmed vseh Top idej, ki so bile pripravljene za sejem Ambient Ljubljana 2021, izbrali peterico najbolj navdihujočih in naš izbor poimenovali SLOWOODLIFE AWARDS.

Ne zgodi se vsako leto, da sejem odpade. Pravzaprav se med velikimi sejmi ni zgodilo še nikoli v zgodovini sejemske dejavnosti v Sloveniji, nakar sta sejma Ambient in Dom Plus odpadla že drugo leto zapored. Da se letošnje Top ideje, ob dejstvu, da sejma ni bilo, ne bi kar izgubile v času, smo pri SLOWOODLIFE sprejeli odločitev, da podpremo prizadevanja organizatorjev in Top ideje 2021 predstavimo širši javnosti, nekatere med njimi pa še posebej postavimo v ospredje.
Izbor SLOWOODLIFE AWARDS si lahko ogledate tukaj!

Ostale novice

Strokovna predavanja na temo LES V GRADNJI

Kompetenčni center za razvoj kadrov v lesarstvu, KOCles 3, ki ga koordinira Lesarski grozd, bo v maju in juniju 2022 pripravil serijo brezplačnih usposabljanj na temo Les v gradnjah. Tematike in termini maj: Les in regenerativna trajnostmaj: Vpliv grajenega prostora...

Razstava Bivanje z lesom - SLOWOODLIFE
USPEŠNE ZGODBE - Agencija Lotos
SLOWOODLIFE_Bivanje_z_lesom_banner