SLOWOODLIFE_razstava_novo_mesto

Razstava Bivanje z lesom vabi v SUPERNOVA Novo mesto

Supernova Novo mesto se nahaja na priročni lokaciji, tik ob avtocesti. Z več kot 74 poslovalnicami je največji nakupovalni center na Dolenjskem in jo tudi družinam prijazen center. Tu vas čakajo otroški kotiček in kar dve previjalnici. Na več kot 64 420 kvadratnih metrih nakupovalnega prostora boste našli poslovalnice z modnimi oblačili, obutvijo, izdelki za dom in šport, tehniko ter izdelki za otroke. Med nakupovanjem si lahko oddahnete tudi v enem izmed gostinskih lokalov. Opravite vse storitve na enem mestu, od bančnih storitev do pranja vašega jeklenega konjička. Parkirajte na enem izmed 788 pokritih ali 341 nepokritih parkirnih mestih in na enem kraju opravite vse nakupe.

Organizator

Kraj dogodka

Razstava Bivanje z lesom vabi v SUPERNOVA Novo mesto

Razstava Bivanje z lesom – SLOWOODLIFE širi zavest o prednostih bivanja z lesom, kakovostni leseni gradnji in dizajnu iz lesa na najvidnejših mestih po Sloveniji. Na razstavi predstavljamo najkakovostnejše slovenske ponudnike lesene gradnje, pohištva in izdelkov iz lesa ter turizma v lesu.

Vseslovenski road-show dogodek predstavlja izbor kakovostnih lesenih produktov in objektov, postavljenih v različnih geografskih in ekonomskih okoljih; poleg arhitekturne in vsebinske zasnove stanovanjskih, javnih, poslovnih in turističnih objektov, namenja prostor in dialog dizajnerski leseni opremi prostorov, pohištvu in projektom v lesu. Razstava je večjezična, s slovenskimi, angleškimi in nemškimi vsebinskimi opisi.
(Foto: SLOWOODLIFE)

Kako do dogodka