Razstava Bivanje z lesom vabi v CITY Center Celje

Citycenter Celje je nakupovalno središče v Celju. Odprlo se je leta 29. avgusta 1995 kot Center Interspar Celje z 22 lokali, za kupce je začelo delovati naslednji dan. Je največje nakupovalno središče v Celjski regiji. Ima dve nadstopji, okoli 90 lokalov na 32.000 m² površine in 800 zaposlenih.

Organizator

Kraj dogodka

Razstava Bivanje z lesom vabi v CITY Center Celje

Razstava Bivanje z lesom – SLOWOODLIFE širi zavest o prednostih bivanja z lesom, kakovostni leseni gradnji in dizajnu iz lesa na najvidnejših mestih po Sloveniji. Na razstavi predstavljamo najkakovostnejše slovenske ponudnike lesene gradnje, pohištva in izdelkov iz lesa ter turizma v lesu.

Vseslovenski road-show dogodek predstavlja izbor kakovostnih lesenih produktov in objektov, postavljenih v različnih geografskih in ekonomskih okoljih; poleg arhitekturne in vsebinske zasnove stanovanjskih, javnih, poslovnih in turističnih objektov, namenja prostor in dialog dizajnerski leseni opremi prostorov, pohištvu in projektom v lesu. Razstava je večjezična, s slovenskimi, angleškimi in nemškimi vsebinskimi opisi.
(Foto: SLOWOODLIFE)

Kako do dogodka