Trojna manifestacija navdihujočih objektov

28. 6. 2023

Kamnik, Slovenija

SLOWOODLIFE

Kultna razstava “Bivanje z lesom” se vse do 11. julija 2023 nahaja v nakupovalnem središču Supernova v Kamniku! Če vas te dni pot ne vodi tam mimo, si lahko razstavne vsebine ogledate tudi na domači spletni strani razstave. QR kode na razstavnih panojih peljejo tja, pa tudi na spletne strani posameznih razstavljavcev.

Sicer pa je večino vseh presežkov, ki jih zajema naša razstava, nekje v Sloveniji moč videti tudi v živo, saj gre za postavljene objekte in izvedene projekte.
Eno najbolj prepoznavnih slovenskih montažnih hiš v vseh oblikah svoje pojavnosti, povezanih z razstavo Bivanje z lesom prikazuje naš kratek video!

Prihodnja razstavišča

EXPANO, 12. 7. – 31. 7. 2023
Edinstveno doživetje Pomurja ponuja doživljajski park Expano ob Soboškem jezeru na obrobju Murske Sobote, ki z inovativno tehnologijo predstavlja vse lepote in dobrote Pomurja. Prav od tod naziv Vrata v Pomurje, saj odpira pogled v vse kotičke Pomurja. Edinstvenemu projektu, ki turistično ponudbo, naravo, domačo obrt in kulturno dediščino prikaže s pomočjo inovativne tehnologije, se v juliju pridružuje razstava Bivanje z lesom.
GZS Ljubljana, 21. 8. – 11. 9.
Gospodarska zbornica Slovenije je največja, najmočnejša in najvplivnejša povezava gospodarstva v Sloveniji. Njeno temeljno poslanstvo je izboljševanje poslovnega okolja in povečanje gospodarske rasti, s čemer so pričeli davnega leta 1851. Zato je lokacija za predstavitev slovenskih lesnih presežkov seveda več kot odlična.
ALEJA v Ljubljani – 11. 9 – 25. 9.
Z našo razstavo Bivanje z lesom že tradicionalno na začetku aktivne jeseni gostujemo v najnovejšem ljubljanskem nakupovalnem središču, v Aleji, kjer se na 32.000 kvadratnih metrih najemnih površin nahaja kar 80 trgovin in lokalov. Tako kot znajo tukaj s tem okoljem pričarati svojim obiskovalcem odlično izkušnjo nakupovanja, tudi naša razstava Bivanje z lesom, predstavlja produkte in proizvajalce, ki nam lahko osmislijo kar najbolj kakovostno bivalno izkušnjo.
SUPERNOVA v Kranju; 2.10. – 31. 10.
SUPERNOVA Qlandia Kranj prav tako že tradicionalno gosti našo razstavo Bivanje z lesom SLOWOODLIFE, za katero je veliko zanimanje obiskovalcev tega izjemnega nakupovalnega centra. Kot pravi centermanagerka Meta Ahačič so mnogi med njimi že poiskali predstavljene izvajalce in svoje življenjske želje uresničili z njihovimi produkti, česar smo pri SLOWOODLIFE še posebej veseli!

Tudi na našem koledarju izveste, kam se razstava seli v prihodnje!

Tukaj pa najdete domačo stran o razstavi, kjer lahko preberete vse, kar vas zanima!

Ostale novice

Razstava Bivanje z lesom v paviljonu EXPANO

Doživljajski park Expano ob Soboškem jezeru na obrobju Murske Sobote, ki z inovativno tehnologijo predstavlja posebnosti Pomurja, ponuja obiskovalcem edinstvena doživetja, katerim se je v teh dneh pridružila potujoča razstava Bivanje z lesom. Na ogled bo vse do 28....

Razstava Bivanje z lesom - SLOWOODLIFE
USPEŠNE ZGODBE - Agencija Lotos
SLOWOODLIFE_Bivanje_z_lesom_banner