Razstava v Citycentru Celje: O unikatih, ki jih je izrisal čas

8. 2. 2022

Citycenter Celje

SLOWOODLIFE

Nova sezona gostovanja Razstave Bivanje z lesom 2022 se je začela v Citycentru Celje, kjer vabi na ogled do 12. februarja 2022!

Da v Citycentru Celje z veseljem podpirajo trajnostne zgodbe, vemo že dolgo, saj je bila naša razstava Bivanje z lesom že večkrat deležna tamkajšnjega gostoljubja. Nena Horvat, vodja marketinga Citycentra Celje, nam je ob letošnji postavitvi zaupala, kako so v njihovem nakupovalnem središču tudi sami postavili v ospredje les.

SLOWOODLIFE_razstava

Gostili pa smo še eno posebno gostjo, v Celju nas je obiskala Karla Knap iz Mizarstva MELU, d.o.o., kjer so specializirani za proizvodnjo lesenih notranjih vrat iz slovenskega lesa. So modernih in klasičnih dizajnov, izdelujejo jih iz ducata različnih vrst lesa. Vsa so unikati, ki jih je izrisal čas: vsaka grča, vsaka razpoka je pristna lepota, ki jo želijo poudariti. Podjetje Melu je eden od razstavljavcev, ki obiskovalcem razstave Bivanje z lesom dokazuje vrhunskost slovenskih lesenih proizvodov. Zaradi izjemne predanosti, ki jo izkazujejo svojemu poslanstvu ustvarjanja presežkov v lesu, in vidne kakovosti, ki jo skozi svoje delo odražajo, smo jih z veseljem postavili v ospredje.
Prisluhnete obema in si oglejte kratek video zapis iz Citycentra Celje!

Pokrovitelja razstave Bivanje z lesom sta Direktorat za lesarstvo, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo RS, in javna agencija SPIRIT Slovenija. Partnerja razstave sta podjetji CBD, d.o.o., in GEBERIT, d.o.o.

Ostale novice

Razstava Bivanje z lesom v paviljonu EXPANO

Doživljajski park Expano ob Soboškem jezeru na obrobju Murske Sobote, ki z inovativno tehnologijo predstavlja posebnosti Pomurja, ponuja obiskovalcem edinstvena doživetja, katerim se je v teh dneh pridružila potujoča razstava Bivanje z lesom. Na ogled bo vse do 28....

Dan odprtih vrat na individualni skoraj nič-energijski hiši Lumar

Na ogled individualna skoraj-nič energijska hiša Lumar V podjetju Lumar v četrtek 30. maja, med 12.00 in 17.00 uro, pripravljajo nov dan odprtih vrat. Zaradi izjemnega zanimanja bo na ogled individualna skoraj nič-energijska hiša Lumar, katere izhodišče je bila...

Razstava Bivanje z lesom - SLOWOODLIFE
USPEŠNE ZGODBE - Agencija Lotos
SLOWOODLIFE_Bivanje_z_lesom_banner