Select Page
Razstava “Bivanje z lesom” na ogled v Ljubljani

23. 8. 2021

Ljubljana

agencijaLOTOS.net

Potujoča razstava SLOWOODLIFE – Bivanje z lesom, ki jo podpira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Direktorat za lesarstvo, v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT Slovenija, bo vse do 4. septembra na ogled v nakupovalnem središču ALEJA v Ljubljani.

Razstava že več let prispeva k prepoznavanju lesa kot gradbenega in dizajnerskega materiala, ki daje priložnost za izdelavo tako hiš iz lesa, kot estetsko dovršenega pohištva oziroma opreme za delo in bivanje. Spodbuja pozitivni odnos do lesa, popularizira kulturo gradnje in rabe lesa ter omogoča kakovostnim proizvajalcem, arhitektom, ponudnikom, oblikovalcem in projektantom, da predstavijo svoje reference širši javnosti.

Na razstavi so predstavljeni najbolj kakovostni slovenski ponudniki lesene gradnje, pohištva in izdelkov iz lesa; vseslovenski road-show dogodek predstavlja izbor kakovostnih lesenih produktov in objektov, postavljenih v različnih geografskih in ekonomskih okoljih; poleg arhitekturne in vsebinske zasnove stanovanjskih, javnih, poslovnih in turističnih objektov, namenja prostor in dialog dizajnerski leseni opremi prostorov, pohištvu in projektom v lesu. Razstava je večjezična, 30 razstavnih panojev je opremljenih s slovenskimi, angleškimi in nemškimi opisi.

SLOWOODLIFE_Razstava_Bivanje_z_lesom_ALEJA
SLOWOODLIFE_Bivanje_z_lesom_RAZSTAVA
Razstava stoji v samem osrčju nakupovalnega središča ALEJA.

Lokacija: Nakupovalno središče ALEJA / Rakuševa ulica 1, Ljubljana; od 23. avgusta do 4. septembra

Partner razstave: Geberit

Več o razstavi Bivanje z lesom preberite tukaj!

Ostale novice

InnoRenew CoE zaključil z gradnjo največje lesene stavbe v Sloveniji

Raziskovalni inštitut InnoRenew CoE je v Izoli zaključil z gradnjo največje lesene stavbe v Sloveniji ter pridobil edinstven objekt za raziskave in inovacije na področju obnovljivih materialov in zdravega bivanjskega okolja. V izolskih Livadah je na 8.200 m2 nastala...

Razstava Bivanje z lesom - SLOWOODLIFE
USPEŠNE ZGODBE - Agencija Lotos
SLOWOODLIFE_Bivanje_z_lesom_banner