Razstava BIVANJE Z LESOM na ogled v CENTRU INTERSPAR VIČ

16. 1. 2023

Center INTERSPAR VIČ - Ljubljana

SLOWOODLIFE

Ljubljana, do 4. februarja 2023 /

Center Interspar VIČ je izjemna točka srečanj v slovenski prestolnici. Na več kot 12.500 kvadratnih metrih prodajnih površin se nahaja več kot 30 trgovin, center pa v povprečju vsak dan privabi več kot 10.300 obiskovalcev. Ti bodo imeli vse do 4. februarja priložnost, da si ogledajo odmevni vseslovenski razstavni projekt, ki  združuje najbolj kakovostne slovenske ponudnike in prikazuje strast do uporabe lesa kot najboljšega gradnika. Razstava Bivanje z lesom popularizira kulturo gradnje in rabo lesa ter omogoča kakovostnim proizvajalcem, arhitektom, ponudnikom, oblikovalcem in projektantom, da predstavijo svoje reference širši javnosti.

SLOWOODLIFE_razstava_Bivanje_z lesom_jan2023_Vič_Ljubljana

V osmih letih se je razstava razvila na nivo, ki ga spremljamo danes: panoji so opremljeni z večjezičnimi opisi, vključene so QR kode, vzpostavljena je izjemna medijska podpora na spletni strani SLOWOODLIFE, videih na YT kanalu, socialnih omrežjih in odlična povezanost s priznanimi slovenskimi mediji.

Organizacija in izvedba razstave:  SLOWOODLIFE, d. o. o.
Pokrovitelja razstave: Direktorat za lesarstvo, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo RS, in javna agencija SPIRIT Slovenija;
Partnerja razstave: Geberit, d. o. o., CBD, d. o. o.
Več o razstavi si lahko preberete na spletni strani razstave

Ostale novice

Gašper okna in vrata: Odličnost, potrjena z PEFC certifikatom

Gašper okna in vrata, eno vodilnih slovenskih in evropskih podjetij na področju trajnostne proizvodnje oken in vrat, je kot rezultat dolgoletnih prizadevanj in nenehnega truda za doseganje visokih okoljskih standardov že drugič prejelo PEFC certifikat.

Janja Garnbret na Krasu posadila 1000 dreves

Janja Garnbret je na Krasu posadila 1000 dreves in s tem dala zgled za ohranjanje narave in izravnavo ogljičnega odtisa ter poudarila moč lesa kot gradbenega materiala. Pobuda je del večletnega projekta olimpijske zmagovalke in podjetja Lumar, ki les vidi kot ključno surovino za gradnjo trajnostnih domov.

Razstava Bivanje z lesom - SLOWOODLIFE
USPEŠNE ZGODBE - Agencija Lotos
SLOWOODLIFE_Bivanje_z_lesom_banner