Pridružite se nam na Dnevu odprtih vrat Jelovica hiše!

20. 5. 2024

Preddvor

Jelovica

Ste željni ogleda sodobne in individualno zasnovane hiše, ki združuje udobje, energijsko varčnost ter navdihujoče bivanje? Podjetje Jelovica hiše vas vabi na ogled hiše AH 142, ki bo v petek, 7. junija, med 13. in 18. uro, in v soboto, 8. junij 2024, med 9. do 13. ure, v okolici Šenčurja.

SLOWOODLIFE_DAN_ODPRTIH_VRAT_JELOVICA (2)
SLOWOODLIFE_DAN_ODPRTIH_VRAT_JELOVICA (3)

Dovršena do zadnjega detajla

Prav v vsakem detajlu se ta sodobno zasnovana montažna lesena hiša prilagaja sodobnemu načinu bivanja. Svetli bivalni prostori so harmonično povezani za skupno preživljanje prostega časa družine. Bivalni prostor z jedilnico in kuhinjo je neposredno povezan s prostorno teraso. Stropi v pritličju, ki segajo 270 centimetrov visoko, ustvarjajo veličasten in prostoren ambient. Premišljeno zasnovana mansarda očara z dvema otroškima sobama, spalnico z garderobno sobo in prostorno družinsko kopalnico.

SLOWOODLIFE_DAN_ODPRTIH_VRAT_JELOVICA (7)
SLOWOODLIFE_DAN_ODPRTIH_VRAT_JELOVICA (6)

Arhitekturne odlike

Hiša AH 142 očara tudi z edinstveno zunanjo podobo. Prostoren nadstrešek se razprostira po celotni dolžini hiše in se nadaljuje nad vhod, medtem ko lesena fasada iz termično obdelanega lesa izstopa zaradi svoje obstojnosti in lepega videza.

SLOWOODLIFE_DAN_ODPRTIH_VRAT_JELOVICA
SLOWOODLIFE_DAN_ODPRTIH_VRAT_JELOVICA

Ključne značilnosti

Energetska varčnost in nizki vzdrževalni stroški sta ključni značilnosti te skoraj nič-energijske hiše. Ogrevanje s toplotno črpalko (zrak-voda), talno ogrevanje ter sistem centralnega prezračevanja, pohlajevanja in razvlaževanja zagotavljajo udobno bivanje. Konstrukcijski sistem OPTIMA+ pa omogoča izjemno trdnost, stabilnost in energetsko učinkovitost.

Po vaši želji je lahko tudi aktivna

Projekt Hiše AH 142 ima pridobljen certifikat Active house, kar omogoča preoblikovanje hiše AH 142 iz skoraj nič-energijske v aktivno hišo. Tako lahko z naprednimi tehnologijami in trajnostnimi rešitvami dosežete energetsko neodvisnost, dodatno zmanjšate vpliv na okolje in ustvarite predvsem udobno in zdravo bivalno okolje.

SLOWOODLIFE_DAN_ODPRTIH_VRAT_JELOVICA (8)
SLOWOODLIFE_DAN_ODPRTIH_VRAT_JELOVICA (9)

Kako na Dan odprtih vrat

Udeležba na Dnevu odprtih vrat je brezplačna, vendar je prijava obvezna. Za več informacij in prijavo se obrnite na Jelovico preko e-pošte po e-pošti marketing.hise@jelovica.si ali telefonske številke 04 2750 324.

Prijave zbirajo na spletni strani: TUKAJ

Ostale novice

Razstava Bivanje z lesom v paviljonu EXPANO

Doživljajski park Expano ob Soboškem jezeru na obrobju Murske Sobote, ki z inovativno tehnologijo predstavlja posebnosti Pomurja, ponuja obiskovalcem edinstvena doživetja, katerim se je v teh dneh pridružila potujoča razstava Bivanje z lesom. Na ogled bo vse do 28....

Razstava Bivanje z lesom - SLOWOODLIFE
USPEŠNE ZGODBE - Agencija Lotos
SLOWOODLIFE_Bivanje_z_lesom_banner