Naložite si E-Book o TOP proizvajalcih lesenih hiš!

16. 9. 2022

Slovenija

SLOWOODLIFE

V našem edinstvenem vodniku z naslovom »Kdo so slovenski TOP proizvajalci lesenih hiš in zakaj« boste spoznali najpomembnejše slovenske proizvajalce lesenih montažnih objektov skozi strnjeno vsebino: kaj je glavna vrednost, ki jo prinašajo naročnikom, kaj so njihove posebnosti in najbolj prepoznavne odlike.

Takega vodnika na slovenskem tržišču še ni bilo! Ustvarili smo ga za vse, ki tako kot mi cenite kakovost življenja in si želite bivati v kakovostnem bivalnem okolju.

Želimo si, da vam bo e-book v veliko korist in resnično zadovoljstvo; da najdete za vas idealne partnerje in z njimi ustvarite vaš sanjski dom!

Brezplačno ga lahko snemite tukaj.

Ostale novice

Dan odprtih vrat na individualni skoraj nič-energijski hiši Lumar

Na ogled individualna skoraj-nič energijska hiša Lumar V podjetju Lumar v četrtek 30. maja, med 12.00 in 17.00 uro, pripravljajo nov dan odprtih vrat. Zaradi izjemnega zanimanja bo na ogled individualna skoraj nič-energijska hiša Lumar, katere izhodišče je bila...

Razstava Bivanje z lesom vabi v Celje

Lesene hiše ponujajo edinstveno kakovost bivanja, ki je težko primerljiva z drugimi gradbenimi materiali. Les ni le estetsko privlačen, ampak ustvarja prijetno in toplo bivalno kakovost, ki pelje k dobremu počutju in večji povezanosti z naravo. O tem se lahko...

Razstava Bivanje z lesom - SLOWOODLIFE
USPEŠNE ZGODBE - Agencija Lotos
SLOWOODLIFE_Bivanje_z_lesom_banner