EnglishSlovenian
Naložite si E-Book o TOP proizvajalcih lesenih hiš!

16. 9. 2022

Slovenija

SLOWOODLIFE

V našem edinstvenem vodniku z naslovom »Kdo so slovenski TOP proizvajalci lesenih hiš in zakaj« boste spoznali najpomembnejše slovenske proizvajalce lesenih montažnih objektov skozi strnjeno vsebino: kaj je glavna vrednost, ki jo prinašajo naročnikom, kaj so njihove posebnosti in najbolj prepoznavne odlike.

Takega vodnika na slovenskem tržišču še ni bilo! Ustvarili smo ga za vse, ki tako kot mi cenite kakovost življenja in si želite bivati v kakovostnem bivalnem okolju.

Želimo si, da vam bo e-book v veliko korist in resnično zadovoljstvo; da najdete za vas idealne partnerje in z njimi ustvarite vaš sanjski dom!

Brezplačno ga lahko snemite tukaj.

Ostale novice

Zgleden primer trajnostne gradnje z lesom

Spoznajte vizionarsko ozadje najbolj prepoznavnega objekta v dolini pod Poncami v času Nordijskega svetovnega prvenstva v Planici 2023, ki je plod navdihujočega dolgoletnega sodelovanja podjetij CBD, d. o. o., in Stora Enso. Slovensko podjetje CBD (angleški akronim...

Razstava BIVANJE Z LESOM na ogled v CENTRU INTERSPAR VIČ

Ljubljana, do 4. februarja 2023 / Center Interspar VIČ je izjemna točka srečanj v slovenski prestolnici. Na več kot 12.500 kvadratnih metrih prodajnih površin se nahaja več kot 30 trgovin, center pa v povprečju vsak dan privabi več kot 10.300 obiskovalcev. Ti bodo...

Razstava Bivanje z lesom - SLOWOODLIFE
USPEŠNE ZGODBE - Agencija Lotos
SLOWOODLIFE_Bivanje_z_lesom_banner