Naložite si E-Book o TOP proizvajalcih lesenih hiš!

16. 9. 2022

Slovenija

SLOWOODLIFE

V našem edinstvenem vodniku z naslovom »Kdo so slovenski TOP proizvajalci lesenih hiš in zakaj« boste spoznali najpomembnejše slovenske proizvajalce lesenih montažnih objektov skozi strnjeno vsebino: kaj je glavna vrednost, ki jo prinašajo naročnikom, kaj so njihove posebnosti in najbolj prepoznavne odlike.

Takega vodnika na slovenskem tržišču še ni bilo! Ustvarili smo ga za vse, ki tako kot mi cenite kakovost življenja in si želite bivati v kakovostnem bivalnem okolju.

Želimo si, da vam bo e-book v veliko korist in resnično zadovoljstvo; da najdete za vas idealne partnerje in z njimi ustvarite vaš sanjski dom!

Brezplačno ga lahko snemite tukaj.

Ostale novice

NAGRADNA IGRA SLOWOODLIFE

Maribor, 9.11.2023 Nagradna igra je zaključena! Veseli smo zelo lepega odziva in vseh predlogov, s kom bi želeli koristiti čudoviti nagradi. Izmed vseh sodelujočih na Facebooku in Instagramu smo izžrebali:Martino Lešnik, ki prejme RAZVAJANJE V WELNESS HIŠKI NA DREVESU...

Na ogled skoraj nič-energijska individualna hiša Lumar

V podjetju Lumar v soboto 7. oktobra, med 10.00 in 15.00 uro, pripravljajo nov dan odprtih vrat v okviru Lumar Zero Emission Tour. Tokrat bo na ogled že dobrih pet let vseljena skoraj nič-energijska individualna hiša Lumar, ki na celovit način obravnava vidike...

Razstava Bivanje z lesom - SLOWOODLIFE
USPEŠNE ZGODBE - Agencija Lotos
SLOWOODLIFE_Bivanje_z_lesom_banner