NAGRADNA IGRA SLOWOODLIFE

24. 10. 2023

Slovenija

Arhiv Čokoladne vasice

Maribor, 9.11.2023 Nagradna igra je zaključena! Veseli smo zelo lepega odziva in vseh predlogov, s kom bi želeli koristiti čudoviti nagradi. Izmed vseh sodelujočih na Facebooku in Instagramu smo izžrebali:
Martino Lešnik, ki prejme RAZVAJANJE V WELNESS HIŠKI NA DREVESU ZA 2 OSEBI in
Leo Mlinšek, ki prejme nagrado: ČOKOLADNO DELAVNICO ZA 2 OSEBI!
Čestitamo!!! Glede prevzema nagrade bomo nagrajenki kontaktirali preko zasebnega sporočila.
Hvala vsem za sodelovanje!


OSVOJITE NEPOZABNO WELNESS RAZVAJANJE ZA 2 OSEBI V CHOCOLATE VILLAGE ALI ČOKOLADNO DELAVNICO ZA 2 OSEBI V NAJBOLJ ČOKOLADNI VASICI NA SVETU – CHOCOLATE VILLAGE POD POHORJEM!

Pozdravljeni vsi, ki cenite razvajanje, udobje in okusne užitke! Ste pripravljeni na nepozabno doživetje?
Pridružite se ekskluzivni nagradni igri, kjer imate priložnost osvojiti pravljično RAZVAJANJE WELNESS HIŠKI NA DREVESU ali doživetje ČOKOLADNE DELAVNICE v najbolj sladki vasici na svetu – Chocolate village pod Pohorjem (krajinskem parku Mariborsko jezero – Natura 2000).

SLOWOODLIFE_nagradna_igra (1)

RAZVAJANJE V LESENI WELNESS HIŠKI NA DREVESU ZA 2 OSEBI

Pričakujete lahko sprostitev, udobje in čudovit razgled na reko. Oazo intimnega doživetja prebuditve telesa in duha. In seveda edinstvenost ponudbe in prijeten umik, kjer se lahko prepustite svojim občutkom in družbi v dvoje.
Vse to vam omogoča WELNESS PAKET ZA 2 OSEBI, kjer se vaše razvajanje začne v finski savni, nadaljuje v masažni kopeli s čajnim kotičkom s pogledom na naravo skozi veliko panoramsko okno, konča pa z božanskim okusom čokoladne praline v ustih.
Življenje je lepo!

SLOWOODLIFE_nagradna_igra (5)
SLOWOODLIFE_nagradna_igra (2)
SLOWOODLIFE_nagradna_igra (3)

ČOKOLADNA DELAVNICA  ZA 2 OSEBI

Ali tudi vi neizmerno uživate v vseh vrstah čokolade? Doživite čokolado v živo. Spremenite se v čokoladnega mojstra in si privoščite najbolj čokoladno doživetje na svetu.

Spoznali boste omamne okuse in vonjave 100 % naravnih sestavin ter kukali pod prste Tete Fride pri ustvarjanju čokoladnih kreacij. Hkrati boste imeli priložnost raziskati poti kakavovih zrn, ugotavljati razlike med vrstami kakavovcev, se sproščati v čudovitem ambientu čokoladne manufakture in ustvariti nepozabne čokoladne spomine.

SLOWOODLIFE_nagradna_igra (8)
SLOWOODLIFE_nagradna_igra (6)
SLOWOODLIFE_nagradna_igra (7)

SODELOVANJE JE ENOSTAVNO!

Kaj pričakujemo od vas:

• všečkajte objavo nagradne igre na naši facebook strani Tukaj in instagram strani Tukaj
• predlagamo, da označite vsaj enega prijatelja/prijateljico, s katerimi bi želeli deliti pustolovščino (facebook, instagram)
• sledite našim družbenim omrežjem (facebook, instagram)

In ne pozabite:
nagradna igra poteka le do 7. novembra 2023.
Zagotovite si svoje mesto v žrebu!
Naj bo sreča na vaši strani!
🍀

SLOWOODLIFE_nagradna_igra_ (2)

Splošni pogoji sodelovanja v nagradni igri

Splošni pogoji nagradne igre »NEPOZABNO WELNESS RAZVAJANJE ZA 2 OSEBI V CHOCOLATE VILLAGE ali ČOKOLADNO DELAVNICO ZA 2 OSEBI V NAJBOLJ ČOKOLADNI VASICI NA SVETU – CHOCOLATE VILLAGE POD POHORJEM«

1. Podatki o organizatorju nagradne igre
Organizator nagradne igre z nazivom »NEPOZABNO WELNESS RAZVAJANJE ZA 2 OSEBI V CHOCOLATE VILLAGE ali ČOKOLADNO DELAVNICO ZA 2 OSEBI V NAJBOLJ ČOKOLADNI VASICI NA SVETU – CHOCOLATE VILLAGE POD POHORJEM (v nadaljevanju: nagradna igra) je podjetje SLOWOODLIFE, d. o. o., Šardinje 14 a, 2274 Velika Nedelja (v nadaljevanju: organizator).

2. Namen nagradne igre
Namen nagradne igre je promocija Slowoodlife branda in promocija ponudbe  Chocolate Village.

3. Udeleženci
Udeleženci nagradne igre so lahko vse fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, starejše od 18 let.

V nagradni igri ne morejo sodelovati sodelavci in zaposleni v podjetju SLOWOODLIFE, d. o. o., ali podjetju  CV99, d. o. o., Limbuško nabrežje 6, 2341 Limbuš, njihovi ožji družinski člani (zakonec, izven zakonski partner, otroci) in druge osebe, ki kakor koli neposredno sodelujejo pri izvedbi nagradne igre. Pravna oseba ne more biti udeleženec nagradne igre.

Nakup katerekoli storitve organizatorja ali Chocolate Village ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

4. Pravila in pogoji nagradne igre
S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s Pravili nagradne igre in Politiko zasebnosti podjetja SLOWOODLIFE, d.o.o. ter ju tudi sprejemajo ter se z njimi strinjajo. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Avtentično tolmačenje teh pravil določa izključno organizator.

5. Način sodelovanja in potek nagradne igre
Za sodelovanje v nagradni igri mora vsak posameznik odgovoriti na nagradno vprašanje, ki jo organizator objavi na Facebook strani SLOWOODLIFE: https://www.facebook.com/slowoodlife ali Instagram strani SLOWOODLIFE: https://www.instagram.com/_slowoodlife/. V nagradni igri lahko sodelujejo le osebe z lastnim profilom (ne smejo sodelovati s profilom druge osebe npr. sorodnika, otroka…), sicer bodo izločene iz žrebanja.

6. Čas trajanja nagradne igre
Nagradna igra bo potekala od 26. 10. 2023 do vključno 7. 11. 2023 do 23:59. ure.

7. Nagradni sklad
V nagradnem skladu sta dva paketa, ki vključujeta:

1. paket: RAZVAJANJE V WELNESS HIŠKI NA DREVESU ZA 2 OSEBI

2. paket: ČOKOLADNA DELAVNICA ZA 2 OSEBI

Za vsak paket bo izžreban en udeleženec nagradne igre, ki bo ob koriščenju nagrade s seboj lahko pripeljal 1 osebo. Pri podelitvi nagrad se upošteva vse udeležence, ki so odgovorili na nagradno vprašanje, ki ga je organizator zastavil na Facebook in Instagram strani SLOWOODLIFE.

Nagrajenec nagrado lahko koristi do vključno 30. 4. 2024. Koriščenje je mogoče na podlagi povpraševanja in predhodne rezervacije, ki jo nagrajenec lahko opravi prek e-pošte na reception@chocolatevillage.eu z omembo “Nagradna igra SLOWOODLIFE 2023”.

8. Vrednost nagrad in akontacija dohodnine
Vrednost nagrade presega 42 EUR, kar pomeni, da je nagrajenec po zakonu davčni zavezanec in je dolžan organizatorju posredovati tudi svojo davčno številko. V nasprotnem primeru izgubi pravico do nagrade. Ponudnik – CHOCOLATE VILLAGE, podjetje CV99, d. o. o. bo od nagrade za nagrajenca obračunalo in plačalo akontacijo dohodnine, skladno z veljavno zakonodajo. Prejemniku nagrade se v skladu z Zakonom o dohodnini neto vrednost dobitka všteva v davčno osnovo.

9. Določanje nagrajencev
Žrebanje nagrajenca izvede organizator, in sicer v četrtek, dne 9. 11. 2023. Žrebanje nagrade se izvede po načinu naključnega izbora med upravičenimi udeleženci, ki so odgovorili na nagradno vprašanje v določenem časovnem roku, z uporabo metode, ki preprečuje možnost vnaprejšnje določitve rezultatov. V izbor se vključijo vsi sodelujoči, ki so sodelovali v času trajanja nagradne igre in izpolnjujejo vse ostale pogoje teh pravil.

Udeleženec lahko prejme le eno nagrado. Kot udeleženec se razume fizična oseba s podatki: ime, priimek, naslov in poštna številka, davčna številka. Nagrade ni mogoče zamenjati, niti zahtevati njene denarne protivrednosti.

10. Objava rezultatov in obveščanje obeh nagrajencev
Objava rezultatov žreba oziroma obveščanje obeh nagrajencev bo najkasneje teden dni po zaključku nagradne igre v obliki komentarja na objavo nagradne igre tako na Facebook kot Instagram strani organizatorja SLOWOODLIFE.

Nagrajenec mora na Facebook ali Instagram strani SLOWOODLIFE potrditi pripravljenost za prevzem nagrade v roku treh dni po objavi obvestila o izidu žreba. V primeru prejema obvestila po preteku tridnevnega roka, organizatorju nagrade ni potrebno zagotoviti in lahko določi drugega nagrajenca. V svojem zasebnem sporočilu mora sodelujoči navesti naslednje podatke: svoje ime in priimek, naslov bivanja, telefonsko številko in davčno številko (za potrebe obračuna in plačila akontacije dohodnine). Organizator ne prevzema odgovornosti v primeru navedbe neveljavnih kontaktnih podatkov, nepopolnega ali napačnega naslova elektronske pošte ali napačnih imen.

Nagrajenec organizatorju nagradne igre izrecno dovoljuje objavo svojih osebnih podatkov v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade.

Pritožba na žreb nagrajenca na podlagi teh pravil ni mogoča.

11. Prevzem nagrade
Pogoj za pridobitev nagrad je, da udeleženci soglašajo s temi Pravili in izpolnjujejo pogoje za udeležbo v nagradni igri. Nagrajenec bo nagrado prejel pri ponudniku CHOCOLATE VILLAGE – podjetju CV99, d.o.o., Limbuško nabrežje 6, 2341 Limbuš. Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če:

  • se ugotovi, da je izžrebani v nagradni igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre,
  • nagrajenec na Facebook ali Instagram strani SLOWOODLIFE ne potrdi pripravljenosti za prevzem nagrade v roku treh dni po prejemu obvestila o izidu žreba in ne javi svojega naslova in zahtevanih podatkov (ime, priimek, poštni naslov, telefonska številka in davčna številka) v zasebnem sporočilu na Facebook ali Instagram strani SLOWOODLIFE.

12. Izključitev odgovornosti

Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti za:

  • nedelovanje aplikacije in/ali družbenega omrežja Facebook in Instagram, ki je posledica izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile uporabo aplikacije,
  • kakršne koli posledice, ki bi jih sodelujoči utrpel zaradi sodelovanja v nagradni igri,
  • sodelovanje v nagradni igri z napačnimi podatki,
  • kakršne koli posledice ob koriščenju nagrade,
  • tehnične težave, povezane z možnostjo dostopa do informacij v zvezi z nagradno igro, vključno s tehničnimi težavami pri vzdrževanju Facebook in Instagram strani SLOWOODLIFE in pri uporabi nagradne igre, v primeru, da niso nastale po krivdi organizatorja.

Organizator si pridružuje pravico, da sodelujočega, ki ne deluje v skladu s pravili in pogoji sodelovanja, razširja sovražni, žaljiv ali kakršen koli drug neprimeren govor, trajno izloči iz sodelovanja v nagradni igri.

13. Obveznosti nagrajenca glede prevzema nagrade
Če nagrajenec ne izpolnjuje s temi pravili določenih pogojev za sprejem nagrade oziroma sprejem nagrade odkloni ali ne posreduje potrebnih podatkov v navedenih rokih, se šteje, da nagrade ne želi sprejeti ter je organizator v razmerju do nagrajenca prost vseh obveznosti.

14. Varovanje osebnih podatkov
Sodelujoči s sodelovanjem v nagradni igri soglašajo, da organizator kot upravljavec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko osebnih podatkov posameznikov v skladu s politiko zasebnosti podjetja SLOWOODLIFE, d. o. o. in z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov (ZVOP-1 in Splošna uredba EU – GDPR), in sicer zgolj za namen izvedbe te nagradne igre in jih v ta namen hrani še 30 dni po zaključku nagradne igre, osebne podatke nagrajenca pa v skladu z določili davčnih predpisov.

Udeleženec nagradne igre ali njegov zakoniti zastopnik lahko pisno prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov za namene kampanj z obvestilom, ki ga posreduje na e-poštni naslov: office@slowoodlife.com. Organizator bo v primeru preklica soglasja iz tega odstavka zagotovil izbris osebnih podatkov najkasneje v 15 dneh od prejema preklica.

15. Dostop do pravil nagradne igre
Pravila nagradne igre so objavljena na spletnem mestu www.slowoodlife.com, kjer so dostopna do podelitve nagrade in na vpogled vsem udeležencem.

16. Ostale določbe
S svojo registracijo za sodelovanje v nagradni igri se udeleženec zavezuje k spoštovanju določil iz teh pogojev. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico do sprememb teh pravil, če to zahtevajo pravni, tehnični ali komercialni razlogi. O vseh morebitnih spremembah teh pravil bo udeležence obvestil z objavo na Facebook (https://www.facebook.com/slowoodlife) in Instagram (https://www.instagram.com/_slowoodlife/) strani SLOWOODLIFE. Nadaljevanje sodelovanja v nagradni igri po objavi morebitnih sprememb pravil, se šteje za sprejem in strinjanje s spremembami.

Organizator izjavlja, da nagradno igro organizira organizator, ter da nagradna igra ni na nikakršen način sponzorirana, odobrena ali upravljana s strani Facebooka ali Instagrama. Facebook in Instagram nimata nikakršne odgovornosti v zvezi z udeleženci v nagradni igri. Vsi podatki, informacije ali soglasja, predložena s strani udeležencev z namenom njihovega sodelovanja v nagradni igri, se predložijo Organizatorju. Če ni v teh pogojih določeno drugače, vsak udeleženec krije vse stroške, ki izhajajo iz njihovega sodelovanja v nagradni igri (vključno s stroški za dostop do interneta).

Za vse morebitne spore iz naslova nagradne igre, ki jih ni mogoče rešiti sporazumno, je pristojno sodišče v Mariboru.

Maribor, oktober 2023

Ostale novice

iQwood prejemnik zlate nagrade German Innovation Award

Podjetje iQwood je prejetim certifikatom in nagradam, med katerimi je pomembnejša zlata nagrada za inovacije Gospodarske zbornice Slovenije za leto 2023, dodalo tudi zlato nagrado za inovativnost German Innovation Award 2024. To najvišjo zlato nagrado je letos v...

Pridružite se nam na Dnevu odprtih vrat Jelovica hiše!

Ste željni ogleda sodobne in individualno zasnovane hiše, ki združuje udobje, energijsko varčnost ter navdihujoče bivanje? Podjetje Jelovica hiše vas vabi na ogled hiše AH 142, ki bo v petek, 7. junija, med 13. in 18. uro, in v soboto, 8. junij 2024, med 9. do 13....

Razstava Bivanje z lesom - SLOWOODLIFE
USPEŠNE ZGODBE - Agencija Lotos
SLOWOODLIFE_Bivanje_z_lesom_banner