Marles z novo podobo blagovne znamke in trajnostnimi arhitekturnimi rešitvami

7. 3. 2024

Ljubljana

SLOWOOLDIFE in Marles

Z namenom osredotočanja na končne kupce individualnih hiš ter ponudbe za poslovne partnerje, je Marles na Sejmu Dom, ki se na Gospodarskem razstavišču odvija med 6. in 10. marcem 2024, premierno predstavil strategijo podjetja, prenovljeno podobo blagovne znamke in prenovljene arhitekturne rešitve.

»Verjamem, da smo pri Marlesu na pragu nove ere. Naša vizija je jasna: ustvariti podnebju naklonjeno prihodnost, kjer vsak dom ne le zagotavlja udobje, ampak tudi varuje okolje. S premierno predstavitvijo nove podobe blagovne znamke in inovativnih arhitekturnih rešitev na Sejmu Dom 2024, smo korak bližje uresničitvi te vizije. Prepričan sem, da bomo s širjenjem našega produktnega portfelja in osredotočenostjo na potrebe naših strank postali gonilna sila v ustvarjanju boljše prihodnosti za vse. Marles je pripravljen na to potovanje v novo obdobje uspeha in inovacij,« je povedal direktor podjetja Marles Tadej Gosak.

»Prepričani smo, da gradnja novega doma ni le proces, ki zagotovi štiri stene, ampak ustvarjanje prostora za srečo in izpolnitev življenja. Vsak detajl, vsaka odločitev je priložnost, da oblikujemo okolje, ki odraža naše sanje in vrednote ter ustvari prijetne in funkcionalne objekte, ki bodo tudi prijazni do okolja, s čimer bomo prispevali k bolj zdravemu in trajnostnemu planetu za prihodnje generacije«, je še dodal direktor.

SLOWOODLIFE_marles_novica

Tadej Gosak, direktor Marles Hiše Maribor

Z NOVIM SLOGANOM IN NOVO PODOBO

Včeraj so na sejmu DOM predstavili tudi novo podobo blagovne znamke in novi slogan »Končno doma«. »Z razvojem strategije blagovne znamke smo postavili temelje za našo prihodnost, ki je usmerjena v trajnostno rast. Nova podoba blagovne znamke in prenovljeni produktni portfelj nista zgolj estetski posodobitvi, temveč odraz našega DNK, naših vrednot in ciljev. Vsak korak, ki ga naredimo, izhaja iz naše strategije znamke, saj verjamemo, da je to ključ za gradnjo trajnih odnosov s strankami in ustvarjanje vrednosti za naše skupnosti. Zavezanost našemu DNK je gonilo inovacij, ki nas vodi v prihodnost, polno priložnosti in uspeha,« je novinarjem povedala Melanja Korošec, direktorica strateškega marketinga.

V prenovljenem produktnem portfelju Marles predstavlja tri ključne stebre svoje ponudbe; individualne rešitve združene v liniji ForeverMine, dve popolnoma novi liniji hiš Marles arhitekturnega studia – Pure in Prime ter premišljene rešitve za poslovne investitorje. V hišah linije Pure se prepletata uporabnost in brezčasnost, ki se srečata s trajnim udobjem, medtem ko se v hišah linije Prime prepletata udobje in eleganca ter zagotavljata višji standard bivanja. Linijo ForeverMine odlikuje svoboda bivanja, saj so hiše popolnoma prilagojene željam stanovalcev, brez omejitev.

SLOWOODLIFE_marles_novica

Več na: www.marles.com

Ostale novice

LUMAR ZERO EMISSION TOUR 18. aprila 2024

V Lumarju v okviru Lumar Zero Emission Tour pripravljajo predstavitev individualno prilagojene mansardne hiše Lumar Kaja-M 128. Hiša je namenjena vsem, ki želijo klasično, a hkrati sodobno montažno hišo z optimalnim tlorisom in premišljenimi izvedbenimi detajli…

LUMAR ZERO EMISSION TOUR 6. 4. 2024

V Lumarju v okviru Lumar Zero Emission Tour pripravljajo prvi pomladni dan odprtih vrat. Na ogled bo izjemno priljubljena in funkcionalno zasnovana pritlična skoraj nič-energijska hiša Lumar Terra-V 158.

Razstava Bivanje z lesom - SLOWOODLIFE
USPEŠNE ZGODBE - Agencija Lotos
SLOWOODLIFE_Bivanje_z_lesom_banner