K ogledu vabi mariborski Europark

26. 9. 2021

Maribor

agencijaLOTOS.net

Razstava Bivanje z lesom bo vse do 14. oktobra nagovarjala obiskovalce osrednjega mariborskega nakupovalnega središča.

Razstava zajema najbolj reprezentančne objekte in projekte slovenskih ponudnikov, ki načrtno in uspešno soustvarjajo višjo bivanjsko kulturo. Obsega 30 panojev, na katerem so predstavljeni najkakovostnejši ponudniki lesene gradnje, pohištva in izdelkov iz lesa ter turizma v lesu.

Razstava je večjezična, s slovenskimi, angleškimi in nemškimi vsebinskimi opisi, podpirata jo Direktorat za lesarstvo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in Javna agencija Spirit, partner razstave je podjetje Geberit.
Te dni razstava vabi v drugo nadstropje Europarka, osrednjega mariborskega nakupovalnega središča, kjer bo na ogled do 14. oktobra 2021.

Lokacija: Nakupovalno središče EUROPARK / Pobreška cesta 18, 2000 Maribor; od 25. septembra do 14. oktobra 2021

Partner razstave: Geberit

Več o razstavi Bivanje z lesom preberite tukaj!

Ostale novice

Razstava Bivanje z lesom v paviljonu EXPANO

Doživljajski park Expano ob Soboškem jezeru na obrobju Murske Sobote, ki z inovativno tehnologijo predstavlja posebnosti Pomurja, ponuja obiskovalcem edinstvena doživetja, katerim se je v teh dneh pridružila potujoča razstava Bivanje z lesom. Na ogled bo vse do 28....

Dan odprtih vrat na individualni skoraj nič-energijski hiši Lumar

Na ogled individualna skoraj-nič energijska hiša Lumar V podjetju Lumar v četrtek 30. maja, med 12.00 in 17.00 uro, pripravljajo nov dan odprtih vrat. Zaradi izjemnega zanimanja bo na ogled individualna skoraj nič-energijska hiša Lumar, katere izhodišče je bila...

Razstava Bivanje z lesom - SLOWOODLIFE
USPEŠNE ZGODBE - Agencija Lotos
SLOWOODLIFE_Bivanje_z_lesom_banner