Izšla je Revija BIVANJE Z LESOM 2023

27. 3. 2023

Maribor, Slovenija

SLOWOODLIFE

Z izjemnim naborom visokokakovostnih fotografij notranjega in zunanjega dizajna, ki prikazujejo najnovejše smernice bivanja, tehnologije in arhitekture, je revija posvečena ljubezni do ljudi in bivalnega okolja, izpovedani v lesu.

Revija BIVANJE Z LESOM, natisnjena na brezlesnem certificiranem papirju, je vodilni kreator odličnih zgodb bivalnih rešitev v lesu. Osrednja vsebina je velikoformatna predstavitev sodobno zasnovanih hiš, interierjev, turističnih destinacij v lesu, pohištva in izdelkov iz lesa ter ponudnikov izdelkov in storitev, obogatena z ekskluzivnimi intervjuji, v katerih sogovorniki zaupajo svoj pogled na uporabo lesa tako na poslovnih kot povsem osebnih področjih svojega delovanja.

»Sodobni čas nas postavlja pred nove izzive, z razvojem tehnologije in znanosti pa nam omogoča vedno nove metode uporabe lesa, tega okolju najbolj prijaznega in obnovljivega materiala. Zato z največjim zadovoljstvom sodelujemo s tistimi, ki ustvarjajo trg lesenih in ostalih proizvodov povezanih z višjo bivanjsko kulturo sodobnega uporabnika. V povezovanju s podjetji, inštitucijami in strokovnjaki iz znanstvenih krogov želimo dodati kamenček v mozaiku trajnostnega razvoja in prepoznavanju kakovostne lesene gradnje in pomena lesa kot dobrine,« pojasnjujeta izdajatelja revije in ustanovitelja SLOWOODLIFE Liljana Vogrinec in Dušan Waldhütter.

SLOWOODLIFE_Revija_Bivanje_z_lesom (2)

3 DEJSTVA O DISTRIBUCIJI IN DOSEGU REVIJE

Revijo prejmejo osebno po pošti VIP prejemniki – direktorji in vodilni uveljavljenih podjetij in inštitucij v Sloveniji. Marca 2023 je bila revija poslana na 840 naslovov.

Edicija je v redni prodaji po vsej Sloveniji (zasebne trafike, kioski delo in 3dva, knjigarne, hipermarketi Mercator in Engrotuš, bencinski servisi Petrol in OMV, izbrani saloni pohištva ter kavarne in lokali z image konceptom).

Vsebine objavljene v reviji so objavljene tudi v e-novicah skupine SLOWOODLIFE z izjemnim dosegom v slovenskem prostoru: v bazi prejemnikov tega Newsletterja je 85.670 naslovnikov.

NA KRATKO

Število strani v reviji:  100
Format: 250 mm x 322 mm
Cena: 9,80 EUR
Brezlesni papir: Certifikat FSC
Izdajatelj: SLOWOODLIFE
Spletna stran: https://www.slowoodlife.com
e-pošta: office@slowoodlife.com
Instagram: Slowoodlife_
Facebook: Slowoodlife
You tube: Slowoodlife
Več o reviji: TUKAJ

SLOWOODLIFE_Revija_Bivanje_z_lesom (1)

Ostale novice

Razstava Bivanje z lesom v paviljonu EXPANO

Doživljajski park Expano ob Soboškem jezeru na obrobju Murske Sobote, ki z inovativno tehnologijo predstavlja posebnosti Pomurja, ponuja obiskovalcem edinstvena doživetja, katerim se je v teh dneh pridružila potujoča razstava Bivanje z lesom. Na ogled bo vse do 28....

Dan odprtih vrat na individualni skoraj nič-energijski hiši Lumar

Na ogled individualna skoraj-nič energijska hiša Lumar V podjetju Lumar v četrtek 30. maja, med 12.00 in 17.00 uro, pripravljajo nov dan odprtih vrat. Zaradi izjemnega zanimanja bo na ogled individualna skoraj nič-energijska hiša Lumar, katere izhodišče je bila...

Razstava Bivanje z lesom - SLOWOODLIFE
USPEŠNE ZGODBE - Agencija Lotos
SLOWOODLIFE_Bivanje_z_lesom_banner