Doživite navdihujoče bivanje v hiši Jelovica!

27. 3. 2024

Preddvor

Jelovica

Si želite ogledati sodobno, individualno zasnovano hišo, ki ponuja udobje, energijsko varčnost in navdihujoče bivanje? Podjetje Jelovica hiše vas vabi na dan odprtih vrat hiše AH 142, ki bo v soboto, 6. APRILA 2024, od 10. do 16. ure V OKOLICI ŠENČURJA.

Sodobna hiša za aktivno bivanje

Sodobno zasnovana montažna lesena hiša se v prav vsakem detajlu prilagaja sodobnemu načinu bivanja. Svetli bivalni prostori so harmonično povezani za preživljanje skupnega prostega časa družine. Bivalni prostor z jedilnico in kuhinjo je neposredno povezan s prostorno teraso. Stropi v pritličju, ki segajo 270 centimetrov visoko, ustvarjajo veličasten in prostoren ambient. Premišljeno zasnovana mansarda očara z dvema otroškima sobama, spalnico z garderobno sobo in prostorno družinsko kopalnico.
Arhitekturne posebnosti individualno zasnovane hiše pa se ne zaključijo z dovršenostjo notranjih prostorov. Hiša AH 142 očara tudi z edinstveno zunanjo podobo. Razgibanost zunanjega videza ji podarja prostoren nadstrešek, ki se razprostira po celotni dolžini hiše in se nadaljuje nad vhod. Pika na i je lesena fasada, ki očara prav vsakogar. Izdelana je iz termično obdelanega lesa, ki ga odlikuje izjemna obstojnost in čudovit videz.

SLOWOODLIFE_DAN_ODPRTIH_VRAT_JELOVICA (4)
SLOWOODLIFE_DAN_ODPRTIH_VRAT_JELOVICA (3)
SLOWOODLIFE_DAN_ODPRTIH_VRAT_JELOVICA (8)
SLOWOODLIFE_DAN_ODPRTIH_VRAT_JELOVICA (9)

Ključne posebnosti

Energetska varčnost in nizki vzdrževalni stroški sta ključni značilnosti te skoraj nič-energijske hiše.
Ogrevanje je urejeno s toplotno črpalko (zrak-voda), ki zagotavlja nizke stroške ogrevanja prostorov in tople vode, medtem ko talno ogrevanje poskrbi za najvišje ugodje bivanja.
Sistem centralnega prezračevanja, pohlajevanja in razvlaževanja poskrbi za svež in čist zrak v hiši.
Konstrukcijski sistem OPTIMA+ zagotavlja izjemno trdnost, stabilnost in energetsko učinkovitost hiše.
Pasivno ogrevanje objekta zagotavljajo velike steklene površine na jugo-zahodni fasadi, ki omogočajo pridobivanje pasivne sončne energije v sončnih zimskih dneh. V toplejših mesecih, ko je sonce višje, pa so te površine zaščitene pred pregrevanjem z nadstreškom in senčili.

Hiša, ki je po vaši želji lahko tudi aktivna

Projekt Aktivne hiše AH 142 ima pridobljen certifikat Active house. Zato preoblikovanje hiše AH 142 iz skoraj nič-energijske v aktivno hišo predstavlja premišljeno nadgradnjo, ki odpira pot do energetske neodvisnosti. Skoraj nič-energijska hiša je zasnovana za minimalno porabo energije. Aktivna hiša pa gre še korak dlje, saj s pomočjo obnovljivih virov, kot so sončne celice, in pametnih tehnologij ne le zmanjša porabo, ampak aktivno proizvaja več energije, kot jo sama porabi. Tako lahko z uporabo naprednih tehnologij in trajnostnih rešitev dosežemo energetsko neodvisnost, zmanjšamo vpliv na okolje in ustvarimo udobno ter zdravo bivalno okolje.

SLOWOODLIFE_DAN_ODPRTIH_VRAT_JELOVICA (7)
SLOWOODLIFE_DAN_ODPRTIH_VRAT_JELOVICA
SLOWOODLIFE_DAN_ODPRTIH_VRAT_JELOVICA (6)
SLOWOODLIFE_DAN_ODPRTIH_VRAT_JELOVICA

Doživite navdihujoče bivanje

Udeležba na Dnevu odprtih vrat je brezplačna, prijava pa obvezna. Po prijavi vam iz Jelovice pošljejo potrditev, več informacij o dogodku in opis poti.
Več informacij lahko pridobite po e-pošti marketing.hise@jelovica.si ali po telefonu 04 2750 324.

Na Dan odprtih vrat pa se lahko prijavite na spletni strani: TUKAJ

Ostale novice

Razstava Bivanje z lesom v paviljonu EXPANO

Doživljajski park Expano ob Soboškem jezeru na obrobju Murske Sobote, ki z inovativno tehnologijo predstavlja posebnosti Pomurja, ponuja obiskovalcem edinstvena doživetja, katerim se je v teh dneh pridružila potujoča razstava Bivanje z lesom. Na ogled bo vse do 28....

Razstava Bivanje z lesom - SLOWOODLIFE
USPEŠNE ZGODBE - Agencija Lotos
SLOWOODLIFE_Bivanje_z_lesom_banner