TURIZEM V LESU

Obisk turistične destinacije v lesu je vedno dobra ideja – midva veva zakaj! Z vami deliva prestižne turistične destinacije, ki odražajo dušo okolja, v katerem se nahajajo. Prestižne so v smislu neokrnjene narave, izvirnega doživetja v lesu in občutenja pristnih zgodb njihovih kreatorjev. Vse, kar boste tukaj prebrali, sva prav zares doživela, občutila in se dotaknila!

SLOWOODLIFE_LOGO_WOOD_WE_GO
SLOWOODLIFE_bivanje_z_lesom_unelma

Finska princesa, ki uresničuje sanje 

Moderna vila v skandinavskem slogu je z izbiro lesa in načinom izvedbe prinesla navdih izjemne nordijske narave naravnost v osrčje Gorskega Kotarja. Njena ponudba sloni na bogati dediščini in kulturnem prepletu tega prostora, njena tesna povezava z naravo pa ustvarja vzdušje, v katerem postanejo težave sodobnega vsakdana neznatne. Dobrodošli v Vili Unelma!

Hrvaška, Ravna Gora

SLOWOODLIFE_bivanje_z_lesom_CV.jpg

Kralj Bohinja, z macesnovim ogrinjalom

“Ko je na začetku vsega bog delil ljudem zemljo, je kos, ki ga je hranil zase, podaril Bohinjcem. Tako govori ena od legend o nastanku kraja izjemne naravne lepote, ki leži pod Triglavom. Prav na mestu, od koder se ponuja pogled na tega belega očaka, sva prijetnega septembrskega dne prestopila prag Hotela Bohinj – najnovejše bohinjske turistične pridobitve.”

Slovenija, Bohinj
SLOWOODLIFE_bivanje_z_lesom_Theodosius

Cesarstvo pristnih vipavskih zgodb

“V stoletnem borovem gozdu, z očarljivim razgledom na Vipavsko dolino, sva z vsemi čuti doživela Theodosiusov gostoljuben objem, ki ponuja varno zavetje in sproščujoč odmik. Rahločutna umestitev te gozdne vasice je zrastla iz spoštovanja do naravne dediščine.”
Slovenija, Vrhpolje
SLOWOODLIFE_bivanje_z_lesom_CV.jpg

Najbolj sladko trajnostno bivanje na svetu

“V naravnem parku Natura 2000 in neposredno ob reki Dravi leži ob znameniti mednarodni Dravski kolesarski poti v pravljičnem okolju pravljična vasica – Čokoladna vas ob reki. Tu sva našla, kar obljublja ime, poleg sladkih skušnjav pa naju je pričakal še bogat in dobro premišljen trajnostni koncept.”
Slovenija, Limbuš
SLOWOODLIFE_sunrose7

Kotiček pod kostanji v objemu Zlate vile

»Ustvarili so hotelski koncept, ki pooseblja mir, in kmalu sva opazila, da so se mu prilagodili vsi hotelski gostje. Številni so hodili kar v copatih in v sproščenem in domačnem vzdušju potihoma kramljali. Očitno ta ‘digital detox koncept’ ljudi kar nekako spontano posrka vase. In veste kaj? V Hotelu Surose7 deluje. Učinek zaznaš z vsemi čutili.«
Slovenija, Bohinjska Bistrica